ММ-93 изпълни целия вътрешен дизайн и ремонтни дейности на частен дом, като превърна апартамента в истинска наслада за сетивата. Работата ни по обекта включва:

Цялостен дизайн на кухня с мазилка Оточенто и декоративни корнизи

Фирмата изработи уникален дизайн за кухня, с помощта на красиви и актуални материали и техники. За стените е използвана мазилка в розово-лилави оттенъци на Оточенто на Oikos, които са в перфектна хармония с декоративните корнизи, придаващи лукс на помещението. Зад корнизите е инсталирано led осветление, което допринася за допълнителна дълбочина, изисканост и уют. Благодарение на естествената светлина, която прониква в помещението и отблясъците на мазилката, се получава усещане за свежест, топлина и мекота на цялата стая. Атмосферата се допълва от декорация на едната стена с Тасовски камък.

Вратите в апартамента са производство и изпълнение на ММ-93. В добавка и със сложения естествен паркет (паркетини) и ламперия, помещението има цялостно завършен и стилен вид.

В спалнята е изградена изкуствена ниша от гипсокартон с осветление за акцент, която може да се използва за поставянето на картина, снимка или сувенир.

Спалня с изкуствена ниша от гипсокартон и led осветлениеИзкуствена ниша от гипсокартон, изпълнение - ММ-93