Част от цялостния ремонт на частен апартамент в Пловдив, бе и дизайнът и изпълнението на луксозна баня с дизайнерски плочки. Всичко в тази модерна и елагантна баня е направено от ММ-93. Тя да е не само с перфектна визия, но и с надежно и качествено изпълнение за удобство и сигурност на клиента. Получи се много красив интериор на баня с уникален дизайн.

Модерен интериор на баня от ММ-93

Има вариант фаянсът да бъде предварително обработен преди поствянето му, така че да не се налага по ръбовете да се монтират лайсни. Това е техника, която вече се превръща в наша запазена марка. Чрез пилене на плочките под ъгъл 45° избягваме поставянето на лайсни, а това от друга страна изглежда и естетически много добре. Разбира се, подсигурили сме и добра хидроизолация на банята за отлична трайност и спокойствие на клиента.

Вратите на целия апартамент са по наш дизайн, изработка и монтаж, включително и тази на банятa. Поставили сме стъклен параван, отделящ душ помещението от тоалетната. Монтиран е директно на пода, подсигурен да не допуска вода към тоалетната. За по-доброто отичане на водата спомага и линейният сифон, поставен в душ кабината.