Естествен камък в комбинация със стъклен плот на кухня

Уютната и непринудена атмосфера на кухненското помещение се допълва от декорация на едната стена с Тасовски камък. Постигнат е атрактивен и оригинален ефект, като частта над плота към стената е изработена от стъкло. Така красотата на естествените камъни остава видима, а същевременно те стоят изолирани от напръскване.

Заложихме и led светлини в горния край на плота (между камъка и стъклото), с което постигнахме наистина впечатляващ ефект. По този начин естественият блясък на Тасовския камък изпъква и се създава допълнителна изисканост на самото кухненско обзавеждане. Кухнята е решена в два актуални и модерни нюанса – лилаво и бяло, и е перфектно съчетана с цялата обстановка на помещението.

Изработката и дизайна на кухненско обзавеждане са извършени от ММ-93. Всичко е предвидено да бъде в крак с последните тенденции в интериорния дизайн, от мебелите до най-дребния детайл. Това е възможно, благодарение на факта, че вътрешният ремонт на апартамента е изцяло наш и можем да съобразим всяка подробност. Направили сме още: мазилка Оточенто на другата стена в кухнята, дизайн и изпълнение на останалите мебели, банята, паркета и т.н