Под с голямоформатни плочи и Magnefix

В този проект за монтаж на голямоформатни плочи 160/320 см., ние от  ММ-93 използваме усъвършенстваната система за нивелация на плочки Magnefix, без която монтажа на големи плочки е неизпълним.

Баня с голямоформатни плочки

ММ-93 се утвърди като лидер в декорациите, декоративните мазилки и монтажа на голямоформатни плочки. Перфектната облепената баня се постига  с добри монтажисти и с наличието на точните инструменти Представяме баня с голямоформатни плочки 160/320см. и множество ниши. Всички те са обработени под ъгъл от 45° със специални диамантени фрезери.

Декотативни мазилки с ефект на естествен камък

ММ-93 се утвърди като лидер в декорациите и декоративните мазилки. Нашите декоратори преобразят всяка стена сякаш е облепена с най-скъпите естествени камъни от марамор и гранит. За целта се необходими висококачествени италиански декоративни мазилки, художествени умения, фантазия и дългогодишен опит.

Корнизи и декоративни елементи по стени и тавани

ММ-93 се утвърди като лидер в декорациите и изпълнениетел на сложни дизайнерски проекти. Всички стенни елементи  в този проект са изпълнени стриктно от декораторите на ММ-93.

Апартамент с голямоформатни плочки

Цялосно завършен апартамен с голямоформатни плочки от лидера в довършителните ремонти ММ-93. Вложени са голямоформатни плочки от STUDIO MODIGLIANI На подовете в стаите и баните са монтирани плочи с размер 120/240 см, а в баните плочки с размер 160/320 см.

Ниши в баня с голямоформатни плочки

В тази баня с голямоформатни плочи са изградени две ниши. Сложното при тази инсталация е изрязването на отворите в големите плочки с размер 120х280см. Отвора се изрязва 24ч. след като плочката се монтира, залепи и изсъхне. Това се налага заради големия риск от счупване при принасяне.  За да бъде спазена шарката на плочката, отвора за…

Баня и стълби с голямоформатни плочки

Завършихме две бани с голямоформатни плочки в частна къща в гр.София. Стълбите са облицовани с голямоформатни плочки, като при полагането им са изрязвани с герунг под 45°, а за перфектния завършек са използвани лайсни тип „Мерцедес“.

Луксозна къща в гр. Пловдив

Лидера в довършителните ремонти ММ-93 бе избран за изпълнител на луксозна къща в Пловдив.     Извъвшени се следните дейности: Полагане на голямоформатни плочи на стени, под, и бани. Облицовка с гранит на сълбища. Декоративна мазилка Rives и венициански мазилки на тавани. Гипсокартон и декоративни елемент. Скрито осветление и др. Снимки от работния процес може…