Луксозна къща в затворен комлекс в гр.ПловдивВиж още

В луксозната къща се завършват три бани с голямоформатни плочки. Полагат се декоративни мазикли на стени и тавани, различни декорации и декоратовни елементи, гипсокартон.

Декоративна мазилка с перлен ефект Rives VellutoВиж още

Започнахме нов обект с декоративна мазилка в новострояща сграда в гр. София.  Декоративна мазилка с перлен ефект Rives Velluto се полага в над 250 м² общите части.

Подмяна на счупени плочки с горелка в Plovdiv Plaza MallВиж още

Подменяме счупени плочки в Plovdiv Plaza Mall без къртене, без прах. За целта прилагаме метода на линейно разширение, използвайки горелка с пропан-бутан. Подмяна плочки с горелка

Голяма двуетажна къща в гр.Пловдив, широкоформатни плочки, гипсокартон, декоративни мазилкиВиж още

В новопостроената къща ще се полагат голямоформатни плочи 120х280 см., обшивка на стени и тавани с гипсокартон, декоративни елементи със скрито осветление, и  декоративни мазилки.

Kъща за цялостно довършванеВиж още

Започнахме довършителни дейности на къща №2 в частен жилищен комплекс намиращ се в гр.Пловдив. Снимки от интериора на първата завършена къща може да разгледате тук, от фасадата тук.

Декоративни елементи по фасада на еднофамилна къщаВиж още

Фасадата на наскоро завършена еднофамилна къща. Външна топлоизолация, саниране, и декоративни елементи изпълнени от ММ-93. Снимки на първата от поверените ни няколко новостроящи се еднофамилни къщи за цялостно завършване, намиращи се в гр. Пловдив.

Баня с голямоформатни плочи в гр. ПловдивВиж още

Красива баня с голямоформатни плочки с мраморен ефект в апартамент в гр Половдив. Голямоформатните плочки са с размер 120х280см., за банята която изргаждаме плочките са изрязани на размер 120х260см.

Баня с голямоформатни плочи в гр.СофияВиж още

Ние от ММ-93 сме тясно специализирани в монтажа на всякакъв вид и размер голямоформатни плочки. Разполагаме с квалифициран персонал с голям опит в монтажа на голямоформатни плочи. Ние използваме най-новите инструменти на лидера в инструменталната екипировка „Raimondi„, специално създадени за транспорт, обработка, и монтаж на големи плочки.