Подмяна на счупени плочки с горелка в Plovdiv Plaza MallВиж още

Подменяме счупени плочки в Plovdiv Plaza Mall без къртене, без прах. За целта прилагаме метода на линейно разширение, използвайки горелка с пропан-бутан. Подмяна плочки с горелка

Голяма двуетажна къща в гр.Пловдив, широкоформатни плочки, гипсокартон, декоративни мазилкиВиж още

В новопостроената къща ще се полагат голямоформатни плочи 120х280 см., обшивка на стени и тавани с гипсокартон, декоративни елементи със скрито осветление, и  декоративни мазилки.

Kъща за цялостно довършванеВиж още

Започнахме довършителни дейности на къща №2 в частен жилищен комплекс намиращ се в гр.Пловдив. Снимки от интериора на първата завършена къща може да разгледате тук, от фасадата тук.

Декоративни елементи по фасада на еднофамилна къщаВиж още

Фасадата на наскоро завършена еднофамилна къща. Външна топлоизолация, саниране, и декоративни елементи изпълнени от ММ-93. Снимки на първата от поверените ни няколко новостроящи се еднофамилни къщи за цялостно завършване, намиращи се в гр. Пловдив.

Баня с голямоформатни плочи в гр. ПловдивВиж още

Красива баня с голямоформатни плочки с мраморен ефект в апартамент в гр Половдив. Голямоформатните плочки са с размер 120х280см., за банята която изргаждаме плочките са изрязани на размер 120х260см.

Баня с голямоформатни плочи в гр.СофияВиж още

Ние от ММ-93 сме тясно специализирани в монтажа на всякакъв вид и размер голямоформатни плочки. Разполагаме с квалифициран персонал с голям опит в монтажа на голямоформатни плочи. Ние използваме най-новите инструменти на лидера в инструменталната екипировка „Raimondi„, специално създадени за транспорт, обработка, и монтаж на големи плочки.

Декоративни мазилки в луксозен жилищен комплекс в гр. ПловдивВиж още

Лидера в индустриалните ремонти „ММ-93″ЕООД, започна полагането на над 8000м²., италиански декоративни мазилки в общите части на луксозния жилищен комплекс CASA MIA, строящ се в гр.Пловдив.

Апартамент с голямоформатни плочи в гр.СофияВиж още

Голям апартамен в луксозен квартал в центъра на София. На пода се поставят голямоформатни плочки 120х120см., а в баните, и на стените плочки с размер 120х280см.