При ремонт на жилище използвахме италиански мазилки, гипсокартон и полиран камък за изграждане на стилен вид на един от коридорите. Промяната в интериора внесе свежест и чувство за простор вътре.

Изпълнение на дизайн на коридор с първокласни мазилки Oikos и Novacolor

За стените избрахме Ottocento Antico Velluto на Oikos в кремав цвят. Предлагаме над 120 различни цвята на италианската мазилка, така можем да изпълним изискванията и желанията, дори на най-взискателните ни клиенти. Ефектният вид на мазилката, имитираща кадифен плат, се допълва отлично от огледалната мазилка Stucco Venicicano на Novacolor, която използвахме за тавана.

Декорация от гипсокартон и полиран камък допълват визията в коридора

Захванахме елемент от гипсокартон, с изрязана овална форма в него, между стените. Фигурата разчупва визията на коридора и привлича вниманието с интересния си дизайн. Освен това тя изпъква и огледалния си блясък, благодарение на мазилка Венециано.

Съществен детайл в изграждането на интериора са и первазите на прозорците. Тук се доверихме на класическия изискан вид на полирания врачански камък, който пасва отлично на останалите декорации в помещението.