Красиви декорации от естествен камък Декорации на кухня с Тасовски камък Декорации на фасади Кооперация с фасада от декоративен Врачански камък Тасовски камък за модерни интериори Ефектна декоративна стена с камък Актуални и интересни декорации Кухненски плот, декориран с камък Травертин Стилни дизайнерски решения за дома Камина с естествен камък и дърво

ММ-93 предлага стилни и актуални декорации с естествени камъни

Фирмата извършва проектиране и дизайнерско оформление на камини, облицовани с различни видове камъни и дърво. Изработваме също и открити огнища и барбекюта. Полагаме облицовки от камъни на нестандартни стени и колони.

Камъните като декорация, било то естествени или изкуствени, навлизат все по-широко в интериорното оформление. Като налагаща се тенденция е съчетаването им с декоративни мазилки и дърво.

Декоративните камъни са много добро решение за интериора. Чрез тях успешно се подчертават определени детайли, когато се цели явен акцент. Голямото разнообразие от видове декоративни камъни ще Ви помогне да реализирате идеите си.

5 години гаранция

Важи за всички вътрешни ремонти, извършени от ММ-93. Гаранцията е описана в договора.

100% качествно изпълнение

Всички декорации с камъни се монтират от професионалисти, което гарантира трайност, здравина и естетичен вид.

Отзиви:

Декоративни камъни в комбинация с корнизи

Фирмата е представител на NMC декоративни корнизи за Южна България, разполага с обучени и квалифицирани служители за монтаж на корнизи, може да изготви индивидуален проект, съобразен с вкуса и предпочитанията на най-взискателните клиенти.

Декоративните камъни и корнизи могат да бъдат поставени в различни помещения, спрямо изготвеният проект или желанието на клиента и крайният резултат, който трябва да се постигне.

Изпълнени проекти с декоративни камъни и камини от ММ 93:

Акцент с рустиклани камъни върху камина

Камина в частен дом

Поставихме готово тяло за камина в частен дом. Използвани са изрезки от камъни, така наречените „кокали“, за да се  постигане…

Read more