Интересни и стилни интериори Гипсокартон със скрито осветление Декоративни корнизи със скрито осветление Декорация на холово помещение Ефектна декорация на таван Гипсокартон с ефект на счупено по средата дърво

Фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти в дизайна и изпълнението на всякакви видове декоративни елементи от гипсокартон, както и монтажа на интериорни гипсокартонови елементи и фигури. Те дават елегантен акцент на всяко жилище, офис, хотел, магазин и др. В комбинация с амбиентно светодиодно осветление, създават усещане за хармония и неповторим стил.

Няма сложна фигура от гипсокартон, която специалистите от ММ-93 да не могат да изпълнят, както и всяко ваше хрумване и поръчка по индивидуален проект. Неслучайно водещи дизайнери от България са постоянни клиенти на фирмата, когато се касае за трудноизпълними елементи от гипсокартон.

Фигурите и елементите от гипсокартон могат буквално да преобразят всяко помещение в дома, офиса или друга сграда, като придадат индивидуално излъчване на декорираното пространство.