Извършихме ремонтни дейности в частен имот, като използвахме италианската мазилка Raffaello на фирма Oikos за стените и таваните. В някои от помещенията направихме окачени тавани и използвахме светодиодно осветление, с което да подчертаем ефекта от формите създадени с гипсокартон.

Поставяне на мазилка Raffaello стил Madreperlato и Decor Stucco на стени и тавани

Използвахме и двете разновидности на италианската мазилка RaffaelloDecor Stucco и Madreperlato. При първата се създава ефект на гланциран мрамор. Мадреперлато е допълнителен слой, който се нанася върху Decor Stucco, който добавя седефени отблясъци.

Мазилката Рафаело подчертава изисканата визия на интериора в това жилище. За стените и таваните използвахме светли тонове, контрастиращи с елементи на тавана в тъмната гама. Всяко помещение получи своя уникален стил, вписващ се в търсената атмосфера.

Тавани на нива оформят стилна визия на стаите

Интериорът в жилището допълнихме с гипсокартонени декорации – окачени тавани и детайли. Боядисахме ги в цветовете, използвани за стаите, но разчупихме дизайна с тъмнокафяв нюанс на мазилка Raffaello. Формите от гипсокатон са комбинирани с ефектно LED осветление, за да изпъкнат още повече.

Разнообразните елементи от гипсокартон по таваните създават усещане за стил в апартамента. Съчетаването им с поставяне на мазилка Raffaello, допринесе да се създаде индивидуалност и естетика в дома.

Клиентите ни останаха впечатлени от крайния резултат, както и качественото и бързо изпълнение на ремонтните дейности.