Направихме цялостен ремонт на къща в Пловдив, а с различните декорации, използвани в стаите, придадохме още по-луксозен и уникален вид на имота. В хола сложихме светла мазилка Оточенто на Oikos за стените, чиято кадифена мекота се вписа идеално с обзавеждането. На тавана нанесохме висококачествена италианска огледална мазилка Stile Barocco на Rivedil, която ефектно отразява Оточенто и осветлението на тавана.

Мазилка Оточенто и облицована камина с естествен камък - уют и топлина в семейното огнище

Прекрасна краска във всекидневната внася вградената камина. Няма друг интериорен елемент, който да излъчва повече топлина и уют от една камина. Тя е не само функционален уред – отоплява помещението, но и незаменима декорация, носеща голяма естетичност във визията на стаята.

Капак от ковано желязо и огнеупорно стъкло оформят вратичката и обезопасяват експлоатацията на вградения уред. Основата и страниците на камината облицовахме с полиран врачански камък в кремаво. Луксозната и изискана декорация, която придава камъкът, е в пълна хармония със стила на всекидневната.

Горната част на камината сме украсили отново с италианската декоративна мазилка Оточенто, в цвета на стените. С изчистените си линии и красив дизайн, вградената камина лесно се превърна в красиво допълнение към интериора на хола.