Rivedil - мазилки със забележителни ефекти

Изпълняваме проекти с изключително качествените италианските декоративни мазилки на фирма Rivedil. Марката предлага богата гама цветове от мазилки с различни декоративни ефекти, както за интериорна употреба, така и за екстериорна. Клиентите могат да избират между множество атрактивни и стилни декорации за дома, офиса, хотели, заведения и т.н. Маизилките Rivedil се вписват иделано в архитектурния стил, както по-модерни и съвременни интериори, така и в по-ретро и старинни. С дизайнерските мазилки на Rivedil можем да пресъздадем съвършени ефекти на пясъчни дюни, метализирани пясъци, състарени повърхности, земни и космически ефекти, както и перфектни имитации на камък и различни тъкани според Вашите предпочитания. С тях всеки тип интериор придобива своя уникалност и пъстрота от класически до по-съвремени и модерни.

Декоративна интериорна мазилка Sahara с ефект ``пясъчни дюни``

Декоративна мазилка Sahara Premium Oro, Premium Argento - RivedilИнтериорната мазилка Sahara има две разновидности – с основа злато (Premium Oro) и с основа сребро (Premium Argento). Тя е аналогична на Swahili на Novacolor, и също има три разновидности на пясъка с малка, средна и голяма фракция. Sahara на фирма Rivedil е напълно еднаква по структура, начин на нанасяне, приложения, ефект със Swahili. Единствено ги отличават цветовите гами, които са заложени в каталозите на двете фирми.

Начин на нанасяне:

Лесна за нанасяне с четка на една или две ръце мазилка, изключително здрава.

Цветове:

Предлага се в над 50 цвята в гамата Premium Oro и над 200 цвята в гамата Premium Argento.

Разгледай онлайн каталог Premium ArgentoРазгледай онлайн каталог Premium Oro
Декоративна мазилка Filo d'Oriente с ефект на ``копринена нишка``

Декоративна мазилка Filo d'Oriente Silver and Gold - RivedilИнтериорна мазилка, която имитира текстура на Източна коприна в натурален вид със златна (Filo d’Oriente GOLD) и или сребърна (Filo d’Oriente SILVER) нишка. Може да се направи да бъде с ресни само в една посока – еднопосочни, или в две посоки – двупосочни, които са перпендикулярни една на друга, имитиращи груб плат -зебло или чувал.

Начин на нанасяне:

Мазилката се нанася с маламашка и в последствие ресните се правят със специална декоративна трева.

Цветове:

Предлага се в над 50 различни цветове – Silver и Gold.

Разгледай онлайн каталог
Декоративна интериорна мазилка Sinfonia с ефект на плат алкантара

Декоративна мазилка Sinfonia Silver and Gold - RivedilИталианска дишаща мазилката Sinfonia може да бъде със златна или сребърна основа, съответно Sinfonia Gold и Sinfonia Silver. Много прилича на мазилката Dune на фирма Novacolor и се нанася като нея. Подходяща е за вътрешна употреба – за коридори на хотели, антрета, спа центрове. Благодарение на елегантния и деликатен ефект „алкантара“, тази мазилка създава много топлина и уют, както в класически, така и в по-модерни интериори.

Начин на нанасяне:

Нанася се с маламашка, а може и с четка или валяк, в зависимост от желания от клиента визуален ефект. Повърхността трябва да е добре шпаклована и изшлайфана.

Цветове:

Предлага се в над 60 различни цветове в двата варианта – Silver и Gold.

Разгледай онлайн каталог
Декоративна интериорна мазилка Persia с ефект блестящо ``кадифе``

Интериорна декоративна мазилка Persia на Rivedil от ММ93Мазилка PERSIA е подходяща за елегантни жилища, хотели, офиси, където да придаде допълнителна изисканост на интериора. PERSIA е декоративна мазилка, която се отличава с красив и много атрактивен кадифен ефект, с брилянтен копринен блясък. Идеална е както за декорации върху отделни детайли като стени, колони, изкуствени трегери и т.н, така и за цялостни декорации – в коридор, антре, хол, спалня. Нанася се лесно, като в зависимост от предпочитанията на клиента и начина на поставяне се получават разнообразни декоративни ефекти: Spennellato, Drape, Spatolato, Nuvolato, Wood (дървесен), Texture (текстура).

Начин на нанасяне:

Лесна за нанасяне с валяк, четка или маламашка.

Цветове:

Предлага се в над 150 цвята за различните декоративни ефекти.

Разгледай онлайн каталог Persia
Декоративна мазилка Terre d'Italia Rouge с ефект ``старо желязо``

Декоративна мазилка Terra dÍtalia Rouge - RivedilИталианска декоративна мазилка, която има ефект на метал, хванал ръжда, с различни по цветове отблясъци. Много сходна на мазилката Клондайк на Valpaint. Нанася се по същия начин като нея. Това е перлена мазилка за интериори, много подходяща за камини, трегери, колони, гърбове на спални, спа центрове, фоайета, както и като акцент в конферентни зали, фоайета в бизнес сгради др. Широко се използва в модерни и класически интериори, като внася неповторим уют и мекота на помещенията.

Начин на нанасяне:

Нанася се с четка и след това с маламашка, според използваната техника се създават различни ефекти.

Цветове:

Предлага се в над 40 различни цвята.

Разгледай онлайн каталог
Декоративна интериорна мазилка Terra Nostra с ``напукан ефект``

Декоративна мазилка Terra Nostra - RivedilДекоративна мазилка с подчертан античен ефект, имитираща стени, където времето е оставило своя отпечатък. Създава впечатление на пресно напукана стена, която тепърва трябва да се реставрира или възстановява. Предлага се в много цветови гами. Подходяща е за колони, трегери, както и на носещи стени, създаващи усещане за старинност.

Начин на нанасяне:

Нанася се само с маламашка.

Цветове:

Предлага се в над 150 различни цвята.

Разгледай онлайн каталог
Декоративна мазилка SP Craquelee с ефект напукана стена

Мазилката SP Craquelee е подобна на Terra Nostra. Начинът на нанасяне и ефектът на напуканост на стените е същият, разликата е, че каталогът на тази мазилка е с по-пастелни цветове. Подходяща е в комбинация с декоративни камъни по стените и задължително в комбинация със силно осветление. Тази декоративна мазилка е двукомпонентна, базирана на специални смоли и пигменти, които създават „напукан“ ефект.

Начин на нанасяне:

Нанася само с маламашка.

Цветове:

Предлага се в 20 различни пастелни цвята.

Разгледай онлайн каталог
Декоративна мазилка Stile Barocco, имитираща камък

Декоративна мазилка Stile Barocco - Marmorino и Travertino, RivedilМазилката се предлага се в две разновидности – Barocco Marmorino и Barocco Travertino, имитиращи камъка Травертин или камъка Мрамор. Изключително добра паропропускливост, което я прави подходяща за спа центрове и влажни помещения. Може да се прилага за вътрешна и външна декоарация.

Начин на нанасяне:

Нанася се с маламашка.

Цветове:

Предлага се в над 50 цвята във вариант Travertino и Marmorino.

Разгледай онлайн каталог TravertinoРазгледай онлайн каталог Marmorino
Декоративна мазилка Terre d' Italia, имитираща състарени повърхности

Декоративна мазилка Terra d' Italia, RivedilДекоративна интериорна мазилка, подобна на Casa dei Sogni на фирма Giorgio Graessn and Friends. Нанасянето и ефектът са еднакви с тези на Casa dei Sogni. Разликата идва от цветовата гама на каталозите на двете фирми. Подходяща е за камини и за изпъкнали елементи от гипсокартон. Aнтичният ефект, който създава изискана обстановка за модерни и класически жилища, хотели и т.н Отличава се с изключително лесно нанасяне.

Начин на нанасяне:

Нанася се върху изключително добре грундирана повърхност със специална ръкавица.

Цветове:

Предлага се в над 50 цвята.

Разгледай онлайн каталог
Декоративна интериорна мазилка Firmamento с космически ефект

Декоративна мазилка Firmamento, RivedilИталианска мазилка, която може да бъде със сребърна или златна основа, съответно Firmamento Argento и Firmamento Oro. Много прилича на мазилката Meteor на фирма Valpaint. Eфектите, които могат да се пресъздадат с Firmamento са от ефект на космическа вселена до старинен ефект на стена, която е боядисана с три или 4 различни цвята преди това.

Начин на нанасяне:

Нанася се с маламашка.

Цветове:

Предлага се в над 20 различни цвята.

Разгледай онлайн каталог
Декоративна мазилка Structura Hi-Tech с грапавина и перлени отенъци

Италианска интериорна мазилка, имитираща грапави стени, които са боядисани с различни цветове перлени бои. Мазилката е рустикална, подходяща за по-съвременни интериори, които искат да добавят акцент на Античност в дома си. Използва се богата гама от различни по цветове перлени бои, които са импрегнирани с еднокомпонентен лак. Изключително подходяща е за нощни клубове и пиано барове. Използва се и за спа центрове и гърбове на спални.

Начин на нанасяне:

Преди нанасяне повърхността трябва само да бъде добре шпаклована, без да се шлайфа. Нанася се с маламашка и набраздяваща шпатула.

Цветове:

Предлага се в над 20 различни цвята.

Разгледай онлайн каталог
Изпълнени проекти с декоративни мазилки на Rivedil