Фирма ММ-93 извърши ремонтни дейности в частен дом. Работата ни съчетава декорация от гипсокартон и корнизи в целия апартамент, както и поставяне на led осветление. Благодарение на работата на нашите професионалисти, интериорът на жилището стана естетически издържан и уютен.

Декорация от гипсокартон – окачени тавани с ефектно скрито осветление

Като акцент на тавана във всекидневната, направихме елемент от гипсокартон с вградени LED светлини. Върху него е нанесена венецианска мазилка Stile Barocco на Rivedil, която е с огледален ефект. В съчетание с това, заложихме и на декорация с корнизи, към които поставихме и двойно скрито осветление – светещо нагоре и надолу. По този начин светлината е мека, приятна и лесна за възприемане, без да бъде натрапчива. Техниката, която приложихме за поставянето на корнизите и осветлението е наша дългогодишна запазена марка и силно предпочитана от клиентите ни.

Част от стилния интериор на стаята са и стените, за които използвахме декоративна мазилка с кадифен ефект Оточенто на Oikos.

Изработката на всякакви елементи и фигури от гипсокартон от ММ-93 (декорация от гипсокартон) придават на всяко помещение индивидуален характер и стил. В комбинация с вграждането на светодиодно осветление, интериорът става обогатен и атрактивен.