Нашите професионалисти изработиха елемент от гипсокартон на таван във всекидневна, което раздвижи целия облик на стаята. Получи се ефектен таван с лед осветление, който изцяло преобрази обстановката.

Интересна фигура на таван с лед осветление от ММ-93

Фигурата е направена от гипсокартон и е вградена в изкуствено направена ниша на тавана. Елементът е с квадратна форма, като върху него е нанесена стилна и ефектна декоративна мазилка Оточенто.

Вградените лампички по него са така нареченият тип „звездно небе“. Когато са пуснати блестят като звезди, създавайки приятна и отпускаща атмосфера. Гипсокартонената фигура е очертана (рамкирана) от ефектно лед осветление. Това осъществихме, чрез поставяне на скрити лед ленти по вътрешния ѝ край. По този начин елементът деликатно отразява светлината и привлича вниманието, създавайки усещане за дълбочина на тавана и цялата стаята. На останалата част от тавана са вградени led лунички. Предимство на монтираното от нас осветление е, че всички отделни светещи елементи могат да работят както едновременно, така и поотделно. По този начин помещението има няколко различни състояния на осветяване.

Всекидневната се получи много ефектна и в същото време уютна и стилна. Фирма ММ-93 се е специализирала с годините в изработването на всякакви елементи от гипсокартон, в зависимост от желанията на нашите клиенти. Подобни акценти винаги придават на помещението индивидуален характер и стил.