Измазахме стените на коридори в частен имот с мазилка Ottocento Antico Velluto на Oikos, а за тавана използвахме Венецианска мазилка на фирма Novacolor.

Огледален таван след полагане на Венецианска мазилка

С използването на огледалната мазилка Stucco Veniciano, оформихме не само красивия вид на тавана, но и подсилихме ефекта на осветлението. Така пространството е още по-добре озарено. В огледалната повърхност на венецианската мазилка се отразявт и краскте на Оточентото, което нанесохме със специална техника по стените.

Кадифена италианска мазилка Оточенто краси стените в коридора

Италианската декоративна мазилка Оточенто на Ойкос е отличен избор за дизайна на коридора. Това помещение в жилището, обикновено е най-застрашено от замърсявания и изцапвания. В случая декоративната мазилка е решение на този проблем, понеже може да се мие и е много лесна за поддръжка.

Кадифеният вид на Оточентото е стилно допълнение за всяко помещение, независимо дали става въпрос за класически или модерни интериори. А в комбинация с другата италианска мазилка с огледален ефект Венециано, класната и елегантна визия на всяко помещение е гарантирана.