Извършихме ремонтни дейности в голям частен имот, оформяйки уникална интериорна визия на всяка една отделна стая. Погрижихме се помещенията да имат своя индивидуалност, като използвахме различни материали.

Камина с гранит и врачански камък внася усещане за комфорт в стаята

Без съмнение една от най-впечатляващите помещение в къщата е това, в което изградихме камината. Облицовахме я с красив врачански камък, а по изискване на нашите клиенти, по цялата дължина на комина, до самия таван, нанесохме кремава огледална мазилка Венициано на Novacolor. Така светлият врачанският камък се слива с мазилката и става като едно цяло. Перфектно съчетани, камината и огледалната мазилка внасят уют и топлина в стаята. Допълнително сложихме стилна декорация от италиански гранит. Неговата пъстра окраска елегантно контрастира със светлата камина.

Таван на две нива с множество лунички в него осигурява ефектно осветление вечер и поставя акцент върху камината в хола.

Декоративна мазилка Kreos Fil Pose допълва красивия дизайн на хола

За естетиката в стаята допринесе и мазилката, която използвахме за стените от двете страни на камината. Тук заложихме на Kreos Fil Pose в тъмнокафяв цвят. Италианската мазилка се нанася със специална техника и ефектно наподобява релефни тапети.

Kreos Fil Pose използвахме и в една от другите стаи, но с малко по-различен цвят – керемидено червен.