Нашите професионалисти направиха вътрешен ремонт на хотел Ландмарк Крийк, обновявайки Пиано бара му. Използвахме декоративна мазилка Сахара за част от помещението, както и фурнирован MDF с фигури. Обстановката в бара се получи изключително луксозна и естетически издържана, предразполагаща гостите на заведението със своя комфорт и изисканост. Освен декоративни мазилки и орнаменти, поставихме също и окачени тавани със скрито осветление.

Пясъчна мазилка Сахара на декоративна стена

На една от стените сме поставили италиаската мазилка с ефектен брокатен блясък и пясъчна текстура. Мазилката Сахара на фирма Rivedil е силно предпочитана, заради атрактивния си вид и възможността за лесна поддръжка. Със своя пленяващ ефект на пясъчни дюни, тя внася своя уникален отпечатък в интериора на всяко помещение.

Вътрешен ремонт на хотел Ландмарк Крийк – атрактивни орнаменти и стени с дървесен принт

Както може да се види и на снимките в галерията, стените на Пиано бара са богато декорирани с италианска мазилка и фурнировка с дървесен принт. По този начин му придадохме още по-изискан вид. Прави впечатление и богатата орнаментика в цялото помещение.

Част от стените са декорирани с PVC елементи, изрязани на плотер. Те привличат окото със своята изработка и перфектно допълват атмосферата на пиано бара. Единият вид орнаменти са с ефект на дърво, а другите са в бял цвят, като придават на стените по-луксозно излъчване.То е подкрепено и от дизайнерския декор на бара, направен от черен гранит Nero Absoluto. Той чудесно се вписва в цялостния богат и красив интериор.

Благодарение на ММ-93, в Пиано бар Ландмарк Крийк хотел личи изящество и финес в изработката на всеки един отделен детайл. Като доказали се професионалисти в бранша, ММ-93 поема всякакви видове проекти – от частични ремонти до ремонт на хотели, заведения, бизнес и административни сгради и т.н. Държим на качествената работа и материали от най-добрите производители.

Вижте още: Мазилка Сахара краси стените в хотел Ландмарк Крийк