Фирма ММ-93 изпълни над 12 хил. кв.м с италианските мазилки Оточенто и Мадреперлато в бизнес център Ангелов. Ремонтните дейности, включваха и боядисване на площи с мащаб от над 10 000 кв.м, както и поставяне на гипсокартон по стени тавани на площ от 20 000 кв.м. Всички тези дейности извършихме в рамките на 6 месеца и не само, че спазихме договорения срок, а го изпълнихме предсрочно.

Мащабният ремонт с луксозните мазилки и елементи от гипсокартон, освежи обстановката на цялата сграда. Тя придоби изключително естетически издържан вид и приятна за работа обстановка.

Луксозни италиански мазилки Оточенто и Мадреперлато в интериора на бизнес център Ангелов

Наш екип от прифесионалисти ремонтира хиляди квадратни метри в индустриалната сграда, поставяйки Ottocento нa Oikos по стените и Raffaello Madreperlato по таваните и стълбищата. Декоративните мазилки, освен луксозни, също така са в свежи светли цветове, като придават на иначе големите помещения още повече простор. Мадреперлато (венециано) е нанесена по всички трегери и пързалки от долната страна на стълбищата. Тя има малко по-различна текстура при нанасяне за разлика от Оточенто, но двете в комбинация са изключително сполучливи, както може да се види и на снимките от индустриалната сграда.

Погрижихме се и за поставяне на окачени тавани и елементи от гипсокартон. Таваните са с най-луксозните пана на AMF – Симетра, които са с падащ борд.

ММ-93 извършва всякакви цялостни и частични ремонти. В случая поехме изпълнението по мащабния проект за обновяването на бизнес център Ангелов, като успяхме да му придадем нужната атмосфера. Освен, че поставихме качествените италиански мазилки на толкова голяма площ, съумяхме и да спазим уговорените срокове, както винаги.

Отзив от Петко Ангелов за извършен ремонт от ММ-93

Фирма „ММ-93“ ЕООД показа професионално отношение и коректност при изпълнение на декоративните мазилки и корнизи на обект х-л „Чиирите“ в гр. Пловдив. виж повече»

 

Вътрешен ремонт в хотел Чиирите
Петко АнгеловУправител в"Петко Ангелов-БГ" ЕООД