Съобразена изцяло с изискванията на собствениците – идеята на тази баня в Landmark Creek Hotel е да не бъде натрапчива. Затова наблегнахме на изчистения дизайн, като само в душ кабината акцентирахме със стъклокерамични плочки с размер 2см x 2см. Поставихме вградени душ батерии с вградени смесители. Душ кабината е поръчкова, съобразена с готовите размери. Стъклата са с италиански обков, вратата е плъзгаща, застопоряваща се в затворено и напълно отворено положение. Поставени са линейни сифони на фирма Viega. Апартаментът се намира в Landmark Creek Hotel.

Баня в Landmark Creek Hotel с приятен акцент в душ кабината

Нишата в душ кабината може да се използва за поставянето на различни декорации, като напр. изкуствени цветя или сет с етерични масла. Още едно допълнение – насоченото осветление с мека светлина, създаваща усещането за пълен релакс.

По умел, и същевременно с това естетичен начин, заменихме обикновените пластмасови ревизии с такива, които имат така наречения push механизъм. Основното му предимство е, че може да се лепят плочки върху него. Както може да видите от снимката, това е по-добрата алтернатива, тъй като е незабележимо и стои изчистено и красиво.

Монтирайки ваната, направихме същата тази ниша с осветление, която служи за поставянето на различни аксесоари.

За тавана използвахме бяла венецианска мазилка на фирма Oikos, с огледален ефект, която от своя страна допълнително оптически увеличава вътрешното пространство. Осветлението в банята навсякъде е светодиодно, специализирано за мокри помещения.

Тъй като банята е помещение, което предразполага към поява на мухъл, сме се съобразили с това като предварително третирахме таваните преди поставянето на мазилката. Това се случва благодарение на специален препарат, отделящ молекули на активен хлор в продължение на години. По този начин предотвратяваме дългосточно евентуалната поява на мухъл. Това разбира се е фирмен патент и добра наша практика.

Разледай останалата част от апартамента