Изработихме декоративни елементи от гипсокатрон на тавана в частно жилище. Оформихме красиви цветя, с които помещенията излъчват свежест и жизнерадостност.

Декоративни цветя от гипсокартон с LED лунички

Гипсокартонът е материал, изключително често употребяван за интериорни декорации. Както може да се види от снимките, той е отлично решение, когато се търсят по-нестандартни форми за украса.

Фигурите с форма на цветя поставихме на таваните, като за отделните стаи използвахме и различни цветове. Едното цвете боядисахме в лилаво, пурпурно и много бледо розово. В другата стая се спряхме на жълти и оранжеви краски. Комбинирахме цветовете така, че да се получи симетрия. В листата на ефектните цветя от гипсокартон вградихме малки LED лунички, които ги доокрасиха със своето сияние.

Ние, от ММ-93, имаме богат опит в изработката на декоративни елементи от гипсокартон и можем да изпълним всеки Ваш проект. Без значение дали искате по-семпли и изчистени форми или доста по-пищни и грандиозни, ние сме насреща, за да Ви помогнем да внесете красота и стил ж вилището си.