Извършихме пълен вътрешен ремонт на частен апартамент в София, включително и на всекидневната. Изпълнението на цялото жилище от ММ-93 е по индивидуален дизайн, изискващ прецизност при всеки детайл.

Декорирахме хол с елементи от гипсокартон за постигане на модерна и разчупена визия

Холът на апартамента съчетава в себе си няколко стила, кореспондиращи си чудесно един с друг. Цветовете са пастелни – бял, кафяв и бежов, които си контрастират с ярки детайли и мебели в синьо-зелената гама. Индустриалните елементи, в комбинация с дизайнерските стени и тавани, придават стил и уют на стаята. За това, до голяма степен, допринесе екипът на ММ-93.

Поставихме елементи от гипсокартон с вградено led осветление, които да рамкират помещението. Към гипсокартона, над кухненския плот, са монтирани висящи крушки. Те са избрани по последни тенденции и се срещат като акцент и в други части на апартамента.

Допълнихме интериора с таванни и подови декоративни корнизи, които са наша запазена марка. Те са способни да придадат изискан вид на всяко помещение, особено, в комбинация с италиански декоративни мазилки.

Просторните тавани са покрити с декоративна италианска мазилка Стуко Венециано на Novacolor. Тя е с огледален ефект, като в съчетание с елементите от гипсокартон, придава раздвиженост и пълнота в стаята.

 

Поставяне на дизайнерски врати и паркет

В кухнята сме поставили малка плъзгаща прозрачна врата на италианската марка Eclisse, която води към коридора. Разположението ѝ предлага динамичност в кухненското помещение, а плъзгащият механизъм е практичен, предвид ограниченото пространство.

Наредихме и паркет в цялото помещение, който е част от индустриалния стил, заложен в дизайна.

В стената, зад трапезарията, има изкуствена ниша, декорирана с тапет в синьо-зелен цвят. Отгоре е поставена красива картина, представляваща главния акцент в стаята.

Изпълнението на хол с елементи от гипсокартон бе само част от работата ни по модернистичния и практично проектиран дизайн на апартамента. Тя включваше 3 мокри помещения, спалня, детска стая и коридорите в жилището. За нас беше истинско удоволствие да му придадем завършенa визия, която е обмислена до най-малката подробност.