В един от проектите ни направихме цялостен ремонт на частен апартамент, като акцентът в банята е върху елегантните фризове от лазурит. Професионалистите ни изградиха банята с висококачествени материали, постигайки една уникална и стилна визия на мокрото помещение, която е в унисон с луксозния интериор на къщата.

Фризове от лазурит подчертават красивия дизайн на банята

За стените в банята избрахме големи плочки от италиански гранит в светлата гама. Голямо платно и стилни фризове от лазурит са фамозен щрих в интериора на помещението. Лазуритът е скъпоценен камък, който допринася за елегантната визия на банята.

Помещението с душ-системата отделихме чрез плъзгаща се стъклена врата, която предпазва останалата част от банята от намокряне. Отварянето и затварянето на матирания параван се извършва благодарение на релси, вградени в пода. За удобство на клиентите ни монтирахме малък рафт, в близост до душа, на който могат да бъдат слагани принадлежности за баня.

Горната част на стените и таванът изпълнихме с мазилка Veniciano на Novacolor. Тя е с огледален ефект и от нея се отразява по впечатляващ начин LED осветлението.