Извършихме ремонтни дейности на къща край Пловдив, като ѝ придадохме изключително стилен и уютен вид. Нашите професионалисти от ММ-93 поставиха външна мазилка на къща във вилен район, чиято фасада е облицована с естествен камък Травертин.

Външна мазилка и фасада от естествен камък Травертин

Външната мазилка е комбинирана с декорация на фасада от естествен камък Травертин, играеща важна роля за тематичния декор на къщата. Направена е и пълна топлоизолация на обекта за повече комфорт през всички сезони. Прозорците на къщата сме изпълнили по наша изпитана технология – направени са первази с изнесени отляво и отдясно „уши“ от врачански камък, с отстъп 5 см.

Прекрасна веранда с каменно барбекю

Изградените от нас външно барбекю с камина, също декорирани с камъка Травертин, допринасят за релаксиращата атмосфера. Външната кухня е изпълнена с плот от италиански гранит в комбинация с врачански камък. Камината и нишата за поместване на скара, са направени със същата комбинация от материали. Върху камъка е нанесен защитен слой, който го предпазва от замърсяване и го прави лесен за поддръжка. Така изпълнена, кухнята е изключително практична и същевременно естетически издържана.

 

Благодарение на извършения от нас ремонт, къщата се превърна в прекрасно място, както за постоянно пребиваване, така и за отдих през почивните дни.