Направихме цялостен ремонт на частен имот и изпълнихме дизайна на коридорите с корнизи и окачени тавани от гипсокартон. С декорацията подчертахме изчистената и модерна визия на дома. От ММ-93 винаги търсим най-доброто решение, което да гарантира уникалността на жилището ви.

Корнизи и тавани от гипсокартон следват интериорния дизайн на жилището

Акцентирахме на изисканата атмосфера в къщата чрез ефектни окачени тавани и ъглови корнизи. Височината в помещенията ни позволи да използваме този вид декорация, без да ограничаваме простора. Гипсокартонът е отлично решение при украсата на големи къщи – орнаментите по таваните са лесни за оформяне и следват извивките на стените. В ММ-93 имаме дългогодишен опит в изработката на този вид декорация. Професионалистите ни могат да направят различни по сложност и форма окачени тавани и корнизи.

LED осветление изпълва с мека светлина коридорите на къщата

Всички декорации от гипсокартон осветихме със светодиоди, като светлината от тях е ненатрапваща се и акцентира върху красивия интериорен дизайн. От този тип осветление поставихме на тавана, а скрити лед-кантове в нишите на ъгловите корнизи хвърлят златиста светлина върху бледожълтите стени. Луксозни дизайнерски лампи допълват цялостната визия на коридорите.

Светлите тонове в помещенията усливат усещане за простор, а красиви мотиви на цветя по две от стените и огледалата внасят свежест в къщата.