Баня по проект на ММ-93 с ефектно съчетание на плочки в бежавата гама с декоративни корнизи и мазилка. Банята е с модерен и стилен дизайн, вписващ се в цялостния интериор на жилището, което отново е изпълнено от нас.

Проектиране на баня с плочки без фугиране

Запазена марка на ММ93 е лепенето на плочки с изпилени под 45 градуса ъгли, с което се избягва поставянето на ъглови лайсни и плочките се застъпват перфектно. Съответно банята е направена с 100-процента сигурна хидроизолация, за да гарантираме безпроблемна експлоатация. Поставили сме стъклен параван – заместител на душ-кабина, който изглежда изключително елегантно и се монтира директно на подовите плочки. Стъклената преграда комбинирахме с линеен подов сифон, който напоследък се налага тенденциозно в дизайна и проектиране на баня.

Ефектна огледална мазилка на тавана

Таванът на банята сме изпълнили с бяла Венецианска мазилка Stucco Veneciano на италианската фирма Novacolor. С красивия си огледален ефект, мазилката Стуко Венециано създава просторност на помещението и вкарва повече светлина в него. Тази мазилка на тавана е в съчетание с декоративни корнизи за по-луксозна и естетически издържана визия на банята.