Нашият екип постави окачени тавани в Пиано бара на хотел Ландмарк Крийк. Те добиха изключително стилна и атрактивна визия, която допълни прекрасната атмосфера на помещението.

Ефектни окачени тавани за хотел

В пълен синхрон с интериора, поставихме тавани от гипсокартон със скрито led осветление. Светлините дискретно озаряват тавана и оставят впечатление за елегантност и лукс. Комбинирахме led ленти и лунички на таваните, така че помещението получи красиво и величествено излъчване. Чрез така изпълнените окачени тавани за хотел Ландмарк Крийк, Пиано барът изглежда още по-просторен.

Поставихме и ефектен под в Пиано бара, който допълва блясъка на изисканото хотелско заведение. С изпълнението на подовете от лазерно калиброван гранитогрес, в комбинация с полиран черен гранит, се получи перфектно съчетание с останалата обстановка – стени, тавани, мебелировка и декоративни елементи. Използвахме черен гранит Nero Absoluto, да разчупи основния светъл нюанс – бялото.

Ние, от ММ-93, се погрижихме и за декорирането на цялото помещение с италиански мазилки Sahara и MDF фурнировка. Постигнахме наистина впечатляващи резултати, превръщайки Пиано бара в истинска наслада за сетивата.