Изпълнихме ремонтни дейности в заведение в град Сливен, като му придадохме класен вид чрез елегантна облицовка с камък. Допълнихме интериора му с висококачествени италиански мазилки Travertino Romano и Raffaello на Oikos.

Естетика в интериора с облицовка с камък на стените

Важно място в цялостния вид на заведението заема декорацията от естествен камък. Направихме успешна комбинация от камъка с декоративна мазилка Рафаело Мадреперлато на бара, които се допълват взаимно и оформят луксозния вид на помещението.

Италианска мазилка в бляскави оттенъци краси стените и бара на заведението

Върху колоните и част от таваните използвахме италианската мазилка Рафаело в златисти и кафеви краски. Тя е с мраморен ефект, като отгоре нанесохме завършващ слой Madreperlato, който добавя красиви седефени отблясъци. Монтирахме и лунички, които осветяват отлично помещението. Мазилка Рафаело е изискана декорация за всяко заведение, а широката цветова гама от над 150 цвята, ще отговори на претенциите и на най-взискателните клиенти.

Използвахме Travertino Romano с античен ефект за един от цокълите в заведението. Кремавият цвят, който избрахме, прави лек контраст с тъмните тонове на останалите мазилки, като същевременно се съчетава добре с декорацията от камък по стените.