Ремонтните дейности по този апартамент в град Пловдив, включително и дизайна, са от ММ-93. Нашите професионалисти отново постигнаха впечатляващи резултати, следвайки най-модерните и актуални тенденции. Като част от проекта за това жилище, изпълнихме:

  • кухня с камък на стената (естествен камък Травертин)
  • дизайн и изработка на гардероби и кухненски шкафове
  • проектиране и изпълнение на спалня и антре
  • декоративни корнизи
  • дизайн и изработка на врати
  • баня с естествен камък Травертин
  • реставрация на старо дюшеме

Ефектна кухня с камък – натурално и земно излъчване

С поставената дизайнерска кухня и естествен камък превърнахме кухненското помещение в изкючително стилно и модерно място. Акцентът в кухнята е декорацията с камъка Травертин, който създава усещане за топлина и уют. В комбинация с изчистената визия на кухненските мебели в бяло с дървесен плот, се получи красив интериор с натурално и земно излъчване – а това именно бе и търсеният ефект.

Клиентите ни са добали и разнообразни ретро мотиви към всички помещения, които придават на жилището униклна визия и усещане за комфорт.

Стилен дизайн и качествено изпълнение на жилището от ММ-93

Ремонтът на пода в апартамента включва пълно реставриране на старото дюшеме. Сега то изглежда като напълно ново, но е в пълен синхрон с останалия интериор. Също така поставихме и декоративни корнизи, които допълват стилния дизайн на помещението. Корнизите са още една наша запазена марка, която несъмнено допринася винаги за по-добрия интериор.

 

 

Дзайнът, който разработихме включва и изработката на поръчкови врати. Направихме външна блиндирана врата, която е облепена с пръскан MDF (с бял лак). В спалнята сложихме преходна поръчкова италианска врата към банята, която е с плъзгащ механизъм. По този начин се спестява място, което се оказва много практично, заради сравнително малката спалня.

Цялостната работа по изработката и дизайна на апартамента изискваше всеки един елемент да бъде добре обмислен и напасващ се с останалите. Именно така се получи този впечатляващ резултат, който нагледно показва функционалността и изключително приятната атмосфера и уют на жилището.