Извършихме ремонт до ключ на апартамент в София, който включваше всички помещения. Жилището e проектирано по специален дизайн, чийто изпълнител беше фирма ММ-93.

Изпълнихме коридор с декоративна мазилка Оточенто за стилна и красива визия

Екипът ни постави декоративна италианска мазилка Ottocento Antico Velluto на Oikos на голяма част от стените в коридорите на апартамента. Ефектът ѝ на нанасяне имитира кадифен плат, който придава луксозен вид на всяко помещение. Същевременно е много лесна за поддръжка, тъй като може да се мие. Тези качества и предимства я поставят сред най-търсените от наши клиенти италиански мазилки. Гамата, в която нанесохме Оточенто в този апартамент, е бежово-кафява с меки отблясъци, така че стените напълно да си кореспондират с цялостния дизайн на жилището.

Поставихме LED осветление по тавана и елементите от гипсокартон, чията светлина се разлива по кадифените стени на коридора. В комбинация с мазилката, декорирахме с подови, таванни и стенни декоративни корнизи. По този начин, коридорите на апартамента добиха завършен вид, създаващи приятна атмосфера, още от самото влизане.