Този проект за вътрешен ремонт – мазилки и декоративни камъни в хол и коридор, дизайн и изпълнение на баня, боядисване, мебели и врати по поръчка, е извършен изцяло от фирма ММ93.

Декоративни мазилки Оточенто и Венециано в хола и коридора

В това жилище създадохме неповторима обстановка с модерно излъчване и уникален дизайн, изцяло по проект на ММ93. Постяване на ефектните и много атрактивни декоративни мазилки – Оточенто и Венецианска, в комбинация с естествените камъни в хола, дизайнерските мебели и гланцирани врати, внесоха изисканост и уют на апартамента.

Използвахме мазилката Оточенто на фирма Oikos на стените в хола и коридора в две различни разцветки. Тази мазилка наподобява мек кадифен плат с ефектни преливки и сребърен брокат. Изглежда изключително красиво отблизо с малките брокатени частици, които разпръскват своя блясък от стените. Освен уникалния си ефект, мазилката Оточенто има куп предимства, сред които това, че е изключително добре дишаща и може да се мие (лесна за поддръжка).

Таваните са направени с Венецианска мазилка Stuco Veneciano на фирма Novacolor, която е с красив огледален ефект. С нея се създава чувство за простор и чистота. Таваните с Венециано много добре се съчетават с гланцираните бели врати и мебели. Мазилките сме комбинирали с декоративни корнизи.

Мебели по дизайн и изработка на ММ93

Кухненското обзавеждане и мебелите за спалнята са по наш проект и изпълнение. Отскоро предлагаме и услугата дизайн и изработка на поръчкови мебели за дома. Мебелите се изработват от висококачествени материали и отговарят на съвременните изсквания на клиентите и модните тенденции.