Екип на ММ-93 изработиха красиви елементи от гипсокартон със скрито осветление и корнизи за частна вила край морето. Като фирма подизпълнител на професионалистите на престижно международно ниво в интериорния дизайн Перфект груп, допринесохме значително за стилната обстановка.

Погрижихме се за луксозно изпълнение на корнизи и елементи от гипсокартон със скрито led осветление

Интериора на частния имот изискваше от нас да направим изпълнение на корнизи и гипсокартон, които да отговарят на луксозната атмосфера. Заложихме на ниши в тавана с правилна правоъгълна форма, в които инсталирахме led светлини. Те падат меко и дискретно като същевременно и подчертават фината изработка на корнизите. Скрито осветление има и по ръбовете на стените зад корнизите, което е наша запазена марка. Именно тази комбинация се е наложила като изключително предпочитана от нашите клиенти за инсталиране на лед светлини. Получава се много стилно и интересно интериорно решение, което създава и илюзия за дълбочина на съответното помещение.

Декорацията с гипсокартон и корнизи със скрито осветление включваше всички стаи в частната вила, като във всекидневната са комбинирани с интересни дизайнерски лампи.