При ремонта на частен имот, поставихме фризове и декоративни елементи от гипсокартон. Стаите промениха цялостно визията си и бяха оценени с отлична оценка от нашите клиенти.

За отделните помещения заложихме на различни дизайнерски решения, които обаче следват една стилна линия. Лесната обработка и оформяне на гипсокартона, ни даде възможност да придадем уникални форми на всеки таван. В две от стаите монтирахме и декоративни корнизи на тавана, които идеално се комбинират с избраните цветове на стените.

Разчупени тавани с елементи от гипсокартон, част от дизайна на апартамента

Два големи декоративни елемента от стена до стена красят едното помещение. В горната им част сложихме LED осветление, от което светлината се отразява в тавана и придава допълнителен ефект. В основата на нестандартните декорации има лунички с квадратна форма, които ярко озаряват помещението.

Елементи от гипсокартон са като второ ниво в тавана на всекидневната. Те следват линията на стената и придават на интериора още по-впечатляваща визия. На тях сме монтирали LED кантове, чиято светлина се разпръсква към тавана и създава интересен контражурен ефект.

В средата на помещението изпълнихме още един декоративен елемент с форма на квадрат. На него е поставен раздвижен полилей, който допълва ефктната визия на цялата всекидневна.