Декоративните камъни на стена, които виждате, са част от проект за цялостен ремонт до ключ, който изпълнихме за частно жилище в град Пловдив. Целият апартамент е ремонтиран от ММ93, включително банята и мебелите са по наш дизайн и изпълнение.

Естествени декоративни камъни на стена в хол с LED осветление

В съвременните интериори все повече се налага тенденцията за използване на естествен камък за различни декоративни елементи. В този проект сме съчетали красотата на естествения камък с насочено LED осветление (лунички), които са скрити зад декоративен корниз. За да постигнем този прекрасен ефект, изградихме изкуствен трегер от гипсокартон и в него вградихме луничките, които акцентират рустиката на естествения камък. Тази комбинация на корнизи и декоративни камъни все повече се използва в модерните жилища заради семплия си, но елегантен и изискан вид, както и възможността да се вписва в различни типове интериори.

Останалите стени в хола и преходната кухня са решени в сив нюанс на мазилката Оточенто на фирма Oikos, отличваща се със ефектен брокатен блясък. Оточентото отлично се комбинира с поставените декоративни камъни на стена в хола, създавайки неповторим уют и мекота на интериора.