Времето, прекарано в банята, е истинка наслада за всички сетива, особено когато тя е красива и уютна. Нагласата за посещението на това помещение от жилището е за разтоварваща и отпускаща атмосфера. За целта, и по изискване на нашите клинети, изпълнихме баня с хидромасажна вана и душ кабина. Добавихме и красива и елегантна мивка с нестандартен дизайн.

Фаянсът в тази баня е основно в бял цвят, като разнообразихме с червени плочки и фризове на цветя. Комбинирахме по безупречен начин двата най-важни детайла за една баня – естетически вид и функционалност.

Баня с хидромасажна вана - перфектно място за релакс

Акцентът в банята несъмнено пада върху хидромасажната вана – модерен уред за борба със стреса и умората. Този вид вани са доказано ефективни за релакс. Освен с изключително високата си функционалност, хидромасажната вана се отличава и със стилен дизайн. Визията на уреда се допълва от метална фигура на делфин в единия му край.

Монтирахме и овална душ кабина, а срещу нея поставихме уникална стъклена мивка с рафтчета.

Декоративни плочки с цветя и огледална мазилка допълват естетиката в банята

Белите плочки са класически избор за бани. Цветът създава усещането за простор в помещението. Съчетахме ги с червени такива, които поставихме по пода и стените. Използвахме и декоративни принт плочки, които образуват голяма картина с цвете в меки розови отенъци.

Изпълнихме тавана с качествената мазилка Stucco Veniciano на Novacolor. Италианската мазилка има огледален ефект и изключително подходяща за бани, заради своята паро и влагоустойчивост.