ММ-93 извърши ремонтни дейности по уникален дизайн в частен апартамент в София. Те включваха:

Изпълнихме баня с дизайнерски плочки тип тапети

Проектът на тази баня с дизайнерски плочки изискваше поставяне на специално селектиран фаянс в изискани шарки, които имитират тапети. След поставянето им, помещението получи елегантен и уютен вид, който отговаря напълно на търсената от клиентите атмосфера. Отново приложихме запазената си технология за обработка на плочките – пилене под 45°, за да избегнем поставянето на лайсни по ръбовете. В допълнение, поставихме таванни декоративни корнизи, които чудесно допълват интериора.

Интересен акцент в банята са изкуствено създадените ниши с led осветление. Те придават луксозен, но практичен вид на банята, тъй като са предназначени за поставяне на тоалетни принадлежности.

Няма как да не обърнем внимание и нa душовото пространство, където заложихме на дизайнерски линеен сифон за отводняване. Поставихме и лайсна по външния край на душ кабината. Тя е едва забележима, но е специално създадена (с извивка), така че да не позволява водата да преминава през нея.

По тавана има поставени елементи от гипсокартон с led осветление. Нанесохме декоративна италианска мазилка Стуко Венециано на Novacolor с огледален ефект, придаващ дълбочина на помещението и перфектно допълва стилната му визия.

Тази баня се получи изключително стилна, като за нея използвахме най-актуалните техники и материали за мокри помещения.