Изпълнихме цялостен ремонт до ключ на апартамент от жилищната част на Ландмарк Криий хотел, който е изцяло по наш дизайн. Декоративните и ремонтни дейности са изцяло извършени от ММ-93, като това включва:

Декоративни кадифени и огледални мазилки на стени и таван

За стените в хола, коридора и спалните сме използвали мазилката Оточенто на Oikos с красив кадифен ефект в светлата гама. В комбинация с венецианската огледална мазилка на таваните, отново на фирма Ойкос, се създаде допълнителен простор и неповторима атмосфера в жилището. Благодарение на тези две ефектни интериорни мазилки, апартаментът придоби изключителна елегантност и непринуден стил. Като се прибави и използването на естествен камък, паркетини и ламперия, апартаментът стана не само красив и изискан, но и много уютен и модерен.

Белите гланцирани врати се комбинират перфектно с огледалната мазилка Венециано и мебелите. Тасовският камък е идеален акцент както в хола, така и в спалнята и създава усещане за комфорт и уют. Допълнителен завършек и елегантност създават и декоративните корнизи, поставени в спалнята, хола и банята.

Мебели по поръчка от ММ-93

Мебелите в този апартамент в Ландмарк Крийк хотел са по дизайн и изпълнение на ММ-93. Кухненското обзавеждане, мебелите за антре и спалня са изпълнени изключително с качествени материали. Те са с плоскости с бял гланц и идеално пасват на дизайнерските врати от ММ-93. Всичко в това модерно жилище е композирано, така че да се създаде пълна хармония в интериора му.

Галерия спалня: