Баня с практично решение за душ кабина

Баня с голямоформатна плоча за душ кабината е практично и рентабилно решение. Ние от ММ-93 с удоволствие ще изпълним всяко ваше желание в довършителните ремонти.

Баня с голямоформатни плочки

Луксозна баня с голямоформатни плочки изпълнена от ММ-93. Използвани са три различни модела плочки от водещи италиански дизайнерски фабрики: Бялата плоча- Calacatta Michelangelo lucidato Черната плоча – Sahara Noiр Люспестата плоча – Graniti FIANDRE Плочките са доставени от ITALCERAMIC GROUP Bulgaria LTD

Под с голямоформатни плочи и Magnefix

В този проект за монтаж на голямоформатни плочи 160/320 см., ние от  ММ-93 използваме усъвършенстваната система за нивелация на плочки Magnefix, без която монтажа на големи плочки е неизпълним.

Баня с голямоформатни плочки

ММ-93 се утвърди като лидер в декорациите, декоративните мазилки и монтажа на голямоформатни плочки. Перфектната облепената баня се постига  с добри монтажисти и с наличието на точните инструменти Представяме баня с голямоформатни плочки 160/320см. и множество ниши. Всички те са обработени под ъгъл от 45° със специални диамантени фрезери.

Декотативни мазилки с ефект на естествен камък

ММ-93 се утвърди като лидер в декорациите и декоративните мазилки. Нашите декоратори преобразят всяка стена сякаш е облепена с най-скъпите естествени камъни от марамор и гранит. За целта се необходими висококачествени италиански декоративни мазилки, художествени умения, фантазия и дългогодишен опит.