Valpaint - италиански мазилки за ефектни декорации

В гамата декоративни мазилки на италианската фирма Valpaint ще откриете иновативни продукти за интериорни и екстериорни декорации. С тях можем да изобразим различни ефекти – старинни, релефни, имитиращи тъкани или камък, морска вода, с изключително въздействие върху сетивата. Допълват естетиката на интериора с непринудената си изисканост, елегантност и стил. Всеки интериор може да се обогати и претвори с мазилките на Valpaint, независимо от стила – класически, модерен, старинен. Създадени да одухотворят атмосферта на вашите жилища, хотели, офиси или на старинни сгради с историческо значение, италианските мазилки Meteore8, Klondike, Valsetin, Mavericks, Polistof, Rococo, Sabulador ще им вдъхнат нов живот. Повечето мазилки на Valpaint много добре се комбинират със сребърен или златен брокат, за любителите на повече блясък в интериора.

Декоративна интериорна мазилка Klondike Dark с кадифен ефект

Декоративна интериорна мазилка Klondike на ValpaintДекоративна дишаща мазилка, подходяща за вътрешно приложение, със златисти и сребристи метални частици. Отблясъците на Klondiкe Dark създават кадифен ефект на декорираните стени, колони, тавани, профили. Може да се прилага върху различни повърхности и да се мие. С тази мазилка се постига елегантна и луксозна визия на всякакви интериори – класически и модерни. Цветовете бликат и създават приятна атмосфера в частни жилища, хотели, офис сгради, спа центрове и други.

Начин на нанасяне:

Нанася се с четка и маламашка.

Цветове:

Предлага се в над 60 различни цветове със сребърна и слатна основа.

Разгледай PDF каталог
Декоративна интериорна мазилка Klondike Light със седефен ефект

Декоративна интериорна мазилка Klondike Light на ValpaintИталианска мазилка с перлен ефект и седефени отблясъци, които създават на декорираните помещения неповторим дизайн. Klondike light на Valpaint е дишаща и миеща се мазилка, лесна за поддръжка и подходяща за мокри помещения. Пленяващите нюанси на мазилката играят със светлината и искрят в златисти и сребристи отенъци. Създава уникалност на всякакви интериори – класически, луксозни, модерни. От декорираните елементи, обагрени с мазилката Клондайк Лайт блика топлина, кадифена мекота и се създава невероятно чувство на комфорт и уют. Подходяща за бани, закрити басейни, спа центрове, частни домове, хотели и др.

Начин на нанасяне:

Здрава и лесна за нанасяне с четка и маламашка.

Цветове:

Предлага се в над 60 цвята – Silver и Gold.

Разгледай PDF каталог
Декоративна интериорна мазилка Mavericks с ефект океан

Декоративна интериорна мазилка Mavericks на ValpaintДекоративна мазилка, наподобяваща вълните на морета и океани. Невероятната игра на цветове с луминисцентни нюанси изпълва помещенията, декорирани с мазилката Mavericks на Valpaint. В нея се съдържат частици кварцов пясък, които искрят на светлината и създават престижна и очарователна обстановка. Мазилката е лесна за нанасяне и поддръжка – спокойно може да се мие. Може да се прилага върху стени, тавани, колони в частни домове, хотели, изискани салони и конферентни зали и т.н.

Начин на нанасяне:

Лесна за нанасяне с четка и валяк.

Цветове:

Предлага се в над 20 различни цвята.

Разгледай PDF каталог
Декоративна интериорна мазилка Meteore 8 с ефект метеор

Декоративна интериорна мазилка Meteor 8 на Valpaint

Декоративна мазилка с релеф, която пресъздава ефекта на повърхността на метеорита. Изключително гъвкава мазилка, която може да се почиства с вода и е удароустойчива. Създава разчупена и неповторима визия на модерните интериори с много перлени и металически отблясъци. В зависимост от начина на нанасяне се получават различни ефекти с впечатляваща триизмерна визия. Meteore 8 на Valpaint е подходяща за дома, офис сгради, хотели, галерии, където се трябва да изпъкне по-модернистичния архитектурен дизайн.

Начин на нанасяне:

Нанася се с маламашка. И според използваната техника се създават различни ефекти: Liscio, Spatolato, Venato, Fiorato.

Цветове:

Предлага се в над 70 различни цвята.

Разгледай PDF каталог
Декоративна венецианска мазилка Rococo Antico Veneziano с огледален ефект

Интериорна мазилка с огледален ефект, която е с висока устойчивост на цветовете. Пресъздава различни ефекти според начина на нанасяне – като имитация на камъка Мрамор или ефект на състареност, типично за дворците във Венеция. Това я прави много подходяща за музеи, старинни сгради, галерии, където трябва да се пресъздаде тази отминала епоха. Рококо Венициано на Valpaint има отлична паропропускливост и здравина, заради което е подходяща за прилагане в спа центрове и бани. Особено добре изпъква красотата и лъскавината на тази венецианска мазилка върху овални елементи като арки и колони.

Начин на нанасяне:

Нанася се върху добре обработени с груд повърхности (гипс, гипсокартон и мазилка) чрез различни техники, според желания от клиента ефект. Използват се инструментите иноксова маламашка  или пластмасова шпакла.

Цветове:

Предлага се в палитра от над 100 цвята.

Разгледай PDF каталог
Декоративна интериорна мазилка Sabulador с перлен пясък

Sabulador на Valpaint е пясъчна мазилка с перлени отбясъци в богата палитра от цветове. Мазилката пресъздава ефекта на пясъчни дюни, каменистите повърхности, характерни за Град Каньон и още множество отлични имитации. Те се постигат според техниката на нанасяне. Мазилката може да се мие, дишаща е и се отличава със здравина. Подходяща комбинация се получава с камък или дърво, като резултатът са уникални дизайни на интериорите с много изискана атмосфера. Вписва се в съвременните класически или модерни интериори на дома, офиса, заведения и ресторанти, хотели и др.

Начин на нанасяне:

Нанася се лесно с четка върху грундирани равни повърхности. Според техниките на полагане се постигат различни декоративни ефекти пясъчни – пясъчни дюни, Гранд Каньон и др.

Цветове:

Предлага се в над 100 различни цвята.

Разгледай PDF каталог
Декоративна интериорна мазилка Valsatin с ефект сатен

Декоративна интериорна мазилка Valsatin на ValpaintДекоративна мазилка с копринен ефект, която създава елегантна и изискана атмосфера в помещенията. Провокира усещане за пространство, нежност и мекота, благодарение на копринената си визия. Подходяща е за модерни и класически интериори, на които вдъхва жизненост и прилив на цветове с нежните си отблясъци. Valsetin има подобен визуален ефект като мазилката Ottocento на фирма Oikos – същата мекота и гладкост, бликащи от стените.

Начин на нанасяне:

Нанася се лесно с различни инструменти, според желания краен ефект – с маламашка, специална гъба, четка, валяк.

Цветове:

Предлага се в над 150 различни цвята.

Разгледай PDF каталог
Декоративна интериорна мазилка Polstof с ефект на груб плат

Декоративна интериорна мазилка Polistof на ValpaintДекоративна дишаща мазилка с ефект на живописна материя или на по-груб плат, която внася стил и елегантност в интериора. Създадена е по всички съвременни изисквания и технологии, така че да отговори на последните тенденции в архитектурния дизайн. Polistof на Valpaint е мазилка с висока трайност и издръжливост, която може да се мие. Декорираните с нея помещения се изпълват с изтънченост и изящност, обагрени в краските й. Нанася се върху всякакви повърхности, дори върху дърво, друга мазилка и метал.

Начин на нанасяне:

Нанася се с четка и валяк. След което може да се надраска на линии със специална четка, за да имитира груба тъкан. Техниката на нанасяне и предпочитанията на клиента определят ефекта.

Цветове:

Предлага се в богата палитра от над 250 цвята.

Разгледай PDF каталог
Изпълнени проекти с декоративни мазилки на Valpaint