Изпълнихме дизайна на малко помещение с тоалетна и писоар, при ремонт на частно жилище. Оформихме интериора му с красиви фризове от камък, италиански гранит и пастелни тапети с мотиви на цветя.

Фризове от камък подчертават елегантния италиански гранит по стените и пода

Използвахме облицовка от италиански гранит за пода, а също така и за долната част на стените. Фаянсът е в светлокафяв земен цвят, прошарен от светли жилки, които изграждат уникалния му вид. Трудно е всяка една отделна плочка да бъде откроена, тъй като са поставени така, че фугите не се забелязват.

Подсилихме ефекта от гранитните плочи с каменни фризове, които имат същите шарки, но в по-тъмната гама на кафявото. Тях сложихме като специфична разделителна линия, с която да отделим фаянса от тапетите.

Тапети с цветя внасят спокойствие и топлина

За горната част от стените използвахме тапети в светли тонове с цветя по тях. Ненатрапчивите цветове са добър избор за помещението, а флоралните мотиви създават илюзията за картина. На една от стените поставихме дизайнерско кръгло огледало, а светодиодните лампи на тавана осигуряват леко загадъчно осветление. За тавана на стаята използвахме корнизи от гипсокартон.