Извършихме ремонтни дейности в частен дом, като за изпълнението на дизайна в една от баните използвахме италиански гранит и стъклокерамична мозайка. Луксозните декорации се вписват идеално в интериора на помещението, което е изпълнено със скъпи дизайнерски мебели.

Кантове от стъклокерамична мозайка придават изящен вид на банята

Използвахме стъклокерамика и черен камък, с които да изградим изящни кантове. Те представляват три ленти, плътно долепени една до друга, като две от тях са оформени от малките плочици, а средната е изцяло от черен камък. Стилната мозайка привлича вниманието с красивите си форми и фин контраст.

За помещението с душ-системата използвахме отново от стъклокерамиката, така пространството оградено със стъклен параван наподобява старинна римска баня.

Оформихме ниша в стената, в която монтирахме голямо огледало и го засветихме с LED осветление.

На тавана в банята сложихме бели корнизи от гипсократон в комбинация с венецианска мазилка Stucco Veneciano Те сa перфектен завършек на мокрото помещение.

Поставихме стилни италиански плочки при изграждането дизайна на баня

Италианските плочки наподобяват мрамор и внасят нотка на престиж и аристократизъм в помещението. Професионалистите ни поставиха фаянса така, че фугите между елементите са незабележими, което допълнително повиши естетическия вид на банята.