Изпълнихме дизайна на стилна баня като част от цялостния ремонт в частен апартамент. Използвахме материали от най-високо качество и клас за постигането на впечатляващата визия на мокрото помещение. Клиентът ни остана напълно удовлетворен от бързината и качеството на изпълнение на проекта, а също така и от крайния резултат.

Изградихме луксозната визия на банята с мозайка от малки стъклокерамични плочки

Постигнахме интересен вид в банята, използвайки малки стъклокерамични плочки с различни цветове. Всяка една от плочките се поставя поотделно и се изисква голямо умение и внимание към детайла. Подредени от нашите професионалисти, плочките оформиха различни мотиви и фигури.

Мозайката обгражда изцяло и малка бяла вана – перфектно средство за релаксиране след напрегнат ден. Душ-системата пък приковава вниманието с изцяло позлатената си основа. Луксозният уред е истинско сияещо бижу в интериора на банята.

Поставихме дървени фризове с орнаменти и огледална мазилка на тавана на помещението

Не по-малко изящен направихме и тавана на банята. Тук заложихме на резбовани корнизи от естествено дърво. Майсторски изработените декорации ограждат венецианска огледална мазилка Stucco Veniciano. Тя е паро и влагоустойчива и е изключително подходяща за такъв тип помещения.

Осигурихме осветеност чрез вградени в тавана лунички, които също като душа са позлатени. Светлината от тях се отразява както от златистия метал, така и от италианската огледална мазилка.