Нанесохме ефектна стенна мазилка Оточенто при ремонта на частен апартамент. С различни цветове на тази италианска мазилка изградихме визията на всяко помещенив, придавайки му индивидуалност. Декоративната мазилка Ottocento Antico Velutto на Oikos има огромно цветово разнообразие. Избирайки от над 120 нюанса, гарантирано клиентите ще открият своя желан цвят.

Красива стенна мазилка Оточенто внесе желания уют в модерно жилище

Бледи нюанси на жълто, кафяво и розово обливат със своята мекота стените на всички помещения в жилището, като умело се съчетават с модерното обзавеждане.

Мазилката Оточенто е много по-трайна от обикновените мазилки, използвани при ремонти. Поддържа се лесно и няма вредни елементи в състава си. Има приятен за окото кадифен тон, който подсилва домашния уют. Еднакво добра е както за модерни, така и за класически интериори.

Бели фризове с изчистен дизайн подчертават цветовете, които нанесохме във всички стени в стаите. От декорациите с гипсокартон поставихме и на колоните в обширното жилище.

Перлени отблясъци от огледалната мазилка Raffaelo Madreperlato

На таваните в стаите използвахме мазилка Raffaelo Madreperlato. При нея има завършващ слой, който добавя седефени отблясъци. Огледалната мазилка Raffaelo подхожда на класическата визия на апартамента и от нея се отразяват цветовете на стените и осветлението в стаите.

От ММ-93 сме напълно отдадени на качественото, коректно и бързо изпълнение на всяка една поръчка. Независимо от големината ѝ, от мащабни проекти до малки помещения, за нас приоритет е клиентите ни да останат удовлетворени.