ММ-93 извършва всякакъв вид ремонтни дейности, включително мащабни ремонти на индустриални, бизнес сгради, като сред тях се нарежда и сградата на Фолксваген Пловдив.

Фолксваген Пловдив получи качествено и стилно изпълнен интериор

Представителството на Фолскваген за Пловдивска област и Южна България ни се довери за цялостния вътрешен ремонт на сградата на шоурума. Той включваше поставянето на подови настилки, мазилки, елементи от гипсокартон.

Боядисахме стените и колоните в свеж жълт цвят, част от луксозния офис дизайн. Изпълнихме множество елементи от гипсокартон. Освен колони и тавани, особено се отличават трите жълти арки в помещението, оформящи полукръг.

Долния етаж, представляващ основно шоурума на марката, покрихме с плочки, а горния, където се помещават офиси и конферентни зали, с 280 кв. м ламиниран паркет.

Ремонтните дейности на ММ-93 включваха и изпълнението на всички тоалетни помещения. Всичко е част от уникалния дизайн, специално предназначен за офис и бизнес помещения. Акцентирано е върху усещането за простор и светлина, за което допринасят свежите цветове. Интериорът може да се характеризира най-точно със своята стилна и изчистена визия.

ММ-93 получи референция от Хаас-60 ЕООД, за перфектно и бързо свършената работа при мащабния ремонт на сградата. За пореден път доказахме своя професионализъм и отговорност към клиентите си.