Преобразихме входа на луксозен жилищен комплекс и придадохме на сградата още по-стилен вид. Още с влизането се вижда излъчването на класа и елегантност, което постигнахме с висококачествената мазилка Травертино на Oikos и окачен таван с фризове от гипсокартон. В съчетание поставихме великолепни черни мраморни плочи, които паснаха напълно.

Функционалната мазилка Travertino Romano е подходящо решение за фасади на сгради и изобщо за външно поставяне. Тя пресъздава ефекта на естествения камък Травертин – отличен избор, когато искаме да покажем определен стил и имидж на едно здание.

Преобразяване на входа с окачени тавани и фризове

Светло-кафявият тон на мазилката съчетахме прецизно с бежови окачени тавани. За тяхното изпълнение използвахме гипсократон, който е лесен за монтиране материал и с него могат да бъдат постигнати всякакви форми. Скрито LED осветление в гипсокартона изпълва горната част на помещението с мека, ненатрапчива светлина. Монтирахме още LED лампи в основата на декоративния елемент, които със светлината си акцентират на мазилката Травертино.

Вратата на комплекса е изработена от ковано желязо и боядисана в черно. Тук получихме изящно сливане на двата екстериорни елемента – вратата и плочките. Добавихме и черни фризове, с които да подчертаем тъмните плочки и вратата на комплекса. С мрамор облепихме и частта от стената с пощите и системата на звънците.

Комбинирайки тъмните фризове и плочки със светлата мазилка и окачени тавани, получихме един красив контраст, който впечатлява и носи усещане за лукс.