ММ-93 се погрижи за цялостния вътрешен ремонт по сградата на Меритранс. Не за първи път нашата фирма поема големи по мащаби обекти, като те винаги са изпипвани до най-малките детайли, с най-качествените материали.

Италианска мазилка Оточенто в сградата на Меритранс

Поставихме Ottocento на Oikos по всички стени на индустриална сграда на Меритранс. Тази декоративна мазилка е силно предпочитана от наши клиенти, поради изчистения си, но същевременно луксозен и стилен вид.

Освен нанасяне на италианската мазилка Оточенто, поставихме окачени AMF тавани с луксозни пана Симетра без падащ борд. Украсихме сградата с мраморни подове и стълбища. Огледалният ефект на мраморното покритие допринася за усещане за простор и естетически издържан интериор. Стълбищата са украсени с дървени парапети и красиви елегантни орнаменти.

За пореден път Петко Ангелов (собственик на фирма „Меритранс“) ни се доверява за изпълнението на ремонтни дейности по негов обект .Независимо от обема и условията,ние от ММ-93, винаги се стараем да постигаме перфектни резултати.

Сами може да се убедите, след като разгледате нашата галерия, че всичко е изпълнено със старание и финес до най-малката подробност.