Изпълнихме дизайн на малка баня в частен апартамент в Пловдив. Стените на мокрото помещение облепихме с плочки в светли цветове. За пода използвахме тъмнокафяв фаянс, имитиращ паркет, който си пасва цветово с шкафчето под мивката. Получи се приятен контраст с останалите детайли в банята, които са в светлата гама.

Изчистен дизайн и ефектни фризове в малка баня

Плочките разделихме в средата с красиви фризове с елегантни мотиви. Той минава по всички стени и е отлично допълнение към цялостния дизайн на банята. Светлите и тъмни детайли се редуват и оформят стилната декорация за мокрото помещение.

Душ-системата отделихме от останалата част в банята чрез стъклен параван, монтиран директмно на пода със специална фина лайсна. По този начин осигурихме използването ѝ, без намокряне на мебелите и пода извън стъкления параван.

Таванът изпълнихме с италианската висококачествена мазилка Stucco Veniciano на Novacolor. Тя е с огледален финиш, който перфектно си коресподира с визията на банята. По ъглите на тавана поставихме и декоративни корнизи.

С висококачествените материали и прецизна работа оформихме прекрасния вид на банята. Въпреки малките си размери, тя има цялата ѝ нужна функционалност.