Като част от проекта за ремонт на апартамент в град София, изпълнихме три дизайнерски бани. Във всякa от тях, освен на стилна визия, заложихме и на практично използване на пространството.

Малка баня в бежово - изискан стил в неутралната гама

Изпълнихме красив и функционален дизайн на малка баня в бежово, като използвахме нашите запазени техники на работа. Наредихме перфектно фаянсовите плочки по стените, като предварително ги пилихме под ъгъл 45 градуса, за да не слагаме лайсни по ръбовете. Чрез тази технология на полагане на плочки, визията на банята е по-изчистена и същевременно трайна. Именно, качественото и красиво изпълнение са водещите фактори при нас. Затова се постарахме да скрием вратичката за ревизията по начин, който да не издава, че я има на това място. Залепихме плочка върху нея и монтирахме модерен push механизъм за по-лесното ѝ отваряне.

В дизайнерския проект на банята, бе заложено на изчистен облик и мек неутрален цвят. Земност, топлина и комфорт са трите основни нишки в дизайна, решен в бежовата гама. Благодарение на прецизното изпълнение на екипа на ММ-93, помещението получи търсената атмосфера и визия.

Практичност и функционално използване на модерната малка баня в бежово

Както може да се забележи и от снимките, пространството за къпане е разграничено със стъклена врата-параван. Поставихме и фини лайсни, които да спират водата да не навлезе в сухата част на малката баня. Стъклената врата предпазва от напръскване и мебелите. Когато не се използва душа, е удобно да се държи затворена към стената, с което се създава повече простор на помещението. Изключително практично и удобно решение за малки бани, което не изисква и специална поддръжка.

За да запазим стилния дизайн на тази малка баня в бежово, направихме изкуствени ниши от гипсокартон с LED осветление. По този начин клиентите ни получиха идеалното рафтче за поставяне на тоалетни принадлежности.

Както във всички свои проекти, вложихме прецизност и отговорност в работата си. Крайният резултат е налице – модерна и функционална баня, изпълнена перфектно до най-малкия детайл.