Комбинацията между различни декоративни мазилки за Спа центърa, фоайето и лоби бара на Гранд хотел Интернационал, к-с Златни пясъци, създава неповторимост на интериора и говори за стил и изящност. Използвали сме съчетание межу тъмни и светли нюанси на мазилките по стените и таваните, с което се получи раздвижена и ефектна луксозна визия.

Мазилки на стени Оточенто и Клондайк красят Спа центъра на хотела

Върху стените и колоните в бяло е поставена декоративна мазилка Оточенто на Oikos с мек кадифен ефект. Общата площ на поставената в Спа центъра мазилка Оточенто е 850 кв.м. Тя е изключително добре дишаща и се поддържа лесно, което я прави подходяща за спа центрове. Тъмните стени са декорирани с мазилка Клондайк на Valpaint, която допълва сиянието на Оточентото с ефектен метален блясък на стените.

Светъл Клондайк и Сахара на тавани

Декораривна мазилка Klondike Light на таван в Гранд хотел ИнтернационалЕфекно допълнение са и мазилките Klondike Light на Valpaint на снимката вляво, която е поставена на тавана на фоайето на апартаментната част на хотела.

Мазилка на таван във фоайе на Гранд хотел Интернационал, Златни пясъциДруг таван – на фоайе на рецепцията, е решен в пясъчната перлена мазилка Сахара на италианската фирма Rivedil. Мазилката Сахара се отличва с елегантност и стил, като се предлага в над 200 нюанса със златна или сребърна основа.