Представителният офис на Миг Инженеринг засия с италианска мазилка Персия

Променихме изцяло визията на представителния офис на една от водещите фирми в България за строителен инженеринг. Декорирахме стените на коридора и всички помещения с ефектната Персия – италианска мазилка на Rivedil, в светли, стилни тонове. Така целият офис изглежда по-просторен, а атмосферата, която се създаде е приветлива и уютна.

Декоративната мазилка Персия има мек кадифен завършек, който облива стените на офиса с нежно сияние. Отличава се не само с красивия си визуален ефект, а и с качество и здравина, които гарантират перфектна визия за дълго време. Елегантната мазилка съчетахме с декоративни корнизи на таваните, които придадоха още по-стилен вид на всички помещения. За таваните в офиса на „Миг Инженеринг“ ЕООД избрахме Венецианска мазилка с огледален ефект, в която се прелива сиянието на Персия.

Цялата тази комбинация от декоративни мазилки и корнизи превърна целия офис в истинско бижу, което носи наслада за сетивата. Доволен от изпълнението ни, управителят на фирмата – инж. Митко Горчов, ни препоръча като надежден партньор за дошършителни ремонти.