Мазилка Клондайк по стените в комбинация с тавани Венециано

Ресторант А-ла-Карт в Гранд хотел Интернационал, к-с Златни Пясъци придоби елагантна и луксозна визия, която несъмнено впечатлява. Модерното обзавеждане съчетано с ефектната декоративната мазилка Колндайк на Valpaint по стените на ресторанта създава неповторимо усещане за лукс и изисканост. Таваните сме декорирали с красивата венецианска мазилка Rococo Stucco Veneciano на същата марка висококачествени италиански мазилки. Тази огледална мазилка е решена в светъл нюанс, за да се създаде усещане за простор и в контраст с тъмните стени.

И двете мазилки са дишащи и имат отлична паропропускливост, което ги прави подходящи дори за мокри помещения. На водна основа са и това ги прави лесни за почистване и поддръжка.

ММ-93 е с утвърдени позиции на лидер в декорациите и декоративните мазилки, което бе предпоставка ръководството на хотела да ни се довери за ремонтните дейности. За перфектно свършената работа в мащабния проект за Гранд хотел Интернационал, получихме и похвални слова от управителя инж. Христо Димитров.