Поставянето на качествена декоративна мазилка е една от основите на добрия дизайн и красива визия на всяко едно жилище. Точно затова ние от ММ-93 предлагаме на своите клиенти богат избор от различни видове и цветове мазилки. Разнообразните техники на нанасяне, които нашите специалисти владеят до съвършенство, допълнително допринасят за тахната естетичност.

Светла и тъмна мазилка с брокат си контрастират перфектно в модерен дом

В една от стаите в частно жилище направихме много добро съчетание между мазилка Оточенто с брокатен блясък, декорации от камък и мебели.

Сложихме Оточенто на Oikos в тъмни тонове за част от стените. Тя се комбинира прекрасно с плочките на пода и използвания паркет от естествено дърво. Друг елемент от композицията са тъмните плотове по кухненското обзавеждане.

На фона на тъмните краски на хола се открояват светлият врачански камък по колоните и стените, белите шкафовете и искрящата от броката кремава Ottocento. Светлата луксозна декорация от камък и шкафове също изпъкват, благодарение на отличното цветово съчетание. Тъмните и светли цветове в хола взаимно се подчертават и акцентират.

Огледалната италианска Veniciano - елегантно решение за всяка стая

Чудесен завършек в цялостния дизайн на стаята е огледалната мазилка Veniciano на Novaoclor. Осветлението на стъклените полилеи се отразява красиво върху гланцовото покритие на тавана и изпълва помещението с още повече светлина.