Сред многобройните ни впечатляващи проекти се нарежда и луксозна баня, наподобяваща мини спа център в частен дом около Пловдив. Дизайнът на банята е уникален не само с външния си вид, но и с начинът си на изпълнение. Нашите професионалисти се погрижиха за богатия интериор на дизайнерската баня, използвайки едни от най-ефектните и красиви италиански мазилки и плочки.

Луксозна баня с огледален таван и ръчно облепен купол с мозайка

Както може да се види на снимките в галерията, точно в центъра на тавана се намира голям купол, декориран с ръчно залепена стъклена мозайка. Стъклокерамичните плочици са фугирани и поставени една по една. Именно куполът създава в помещението усещане за величие, присъщо на богата римска баня. В допълнение към луксозната обстановка е и таванът, който е с венецианска мазилка Stile Barocco, характерна с огледалния си ефект. Тя е по последни тенденции, използвани при обзавеждането на мокри помещения, защото освен красива е и пароустойчива и екологично съобразна. Тези предимства на италианската мазилка на Rivedil я правят предпочитана от нашите клиенти за такъв тип приложения.

Ефектните стени, купол и таван красиво се озаряват от блясъка при включване на осветлението.

Царствената дизайнерска баня несъмнено е още едно доказателство за качествената и впечатляваща работа на екипа на ММ-93.